Súlyos baleset! Erkély szakadt több emberre Budapesten - ITT vannak a részletek:

Súlyos baleset! Erkély szakadt több emberre Budapesten - ITT vannak a részletek:

Rendkívülinek mondható baleset zavarta meg a főváros nyugalmát. Két férfi súlyosan megsérült a VI. kerületi Paulay Ede utcában egy építkezési területen – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szóvivője hétfőn az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint egy fal omlott rá a két férfira, mindketten fejsérülést szenvedtek, és egyikük gerinctájékon is megsérült.

A helyszínre három mentőautó érkezett, és a két sérültet, miután a katasztrófavédelem munkatársai kimentették a törmelékek alól, kórházba vitték.
Közben egy másik rendkívülinek számító eset is történt Budapesten. Erről fotó is vasn. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett hétfő délelőtt egy kisbusz a főváros I. kerületében, a Dísz téren; a 16-os, a 116-os, a 16A és a 216-os autóbusz közlekedése módosult.

Kiégett elektromos városnéző kisbusz oltásának utómunkálatain dolgoznak tűzoltók a főváros I. kerületében, a budavári Dísz téren 2023. december 11-én. 
A katasztrófavédelem azt közölte az MTI-vel, hogy a fővárosi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a lángokat, a raj jelenleg utómunkálatokat végez.

A Budapesti Közlekedési Központ azt írta Facebook-oldalán, hogy lezárták a Dísz teret, mert a tűzoltók dolgoznak.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap