Azonnali műsorváltozást jelentett be az RTL - ITT az elképesztő oka...Megtörtént

Azonnali műsorváltozást jelentett be az RTL - ITT az elképesztő oka...Megtörtént

Az egyik közkedvelt sorozat helyére jön a másik, emiatt kissé átalakul az esti műsor.

Az RTL és a TV2 közötti verseny ismét szintet lépett, a két csatorna rivalizálása nyomán pedig folyamatosan változnak a műsorok, a kedvelt adások így nem meglepő módon a lehető legerősebb idősávokat kapják a szerkesztőktől.

A mi kis falunk annyira népszerű volt a hazai tévénézők körében, hogy még az ismétlésére is rengetegen kapcsoltak oda, május 17-tel azonban ismét a végére értek a történetnek, így jöhet valami új!

A Drága örökösök hasonlóan kedvező fogadtatásra talált az elmúlt években, és a sorozat első lezárása után úgy döntöttek, hogy jöhet a folytatás, méghozzá a „Drága örökösök – A visszatérés” címmel. A vígjátéksorozat újabb évadot kapott tehát, ami szintén hangos siker lett, így aztán berendelték a következőt is, ami jelen állás szerint már tényleg az utolsó lesz.

Akik már tűkön ülve várták a folytatást, azoknak van egy jó hírünk, egy év kihagyás után kedden végre jön a befejező évad, amit nem mellesleg már korábban bejelentettek a csatornánál. Nem is akárhogyan, ugyanis a szintén népszerű kvízműsor, a The Floor a Drága örökösök szereplőivel promózta az új évadot, a különkiadás természetesen némiképp a sorozat tematikáját is átvette.
A széria folytatása egyben azt is jelenti, hogy változik az RTL műsorrendje. A Fókusz továbbra is 18:55-től kezdődik, mint ahogy a már említett, Szujó Zoltán vezette The Floor is, a vetélkedő után azonban jöhet a Drága örökösök, ami A mi kis falunkhoz képest 5 perccel hamarabb, 21:25-től kezdődik. A hétköznaponta futó sorozat után az RTL Híradó késő esti kiadása továbbra is 22:45-ös kezdéssel látható.

A SOROZAT BEFEJEZŐ ÉVADJÁNAK MÁR AZ ELŐZETESÉT IS LÁTHATJUK, HAMAROSAN PEDIG VÉGRE AZ IS KIDERÜL, HOGYAN FOLYTATÓDIK A NAGY VISSZATÉRÉS. AZ UTOLSÓ EPIZÓD DÁTUMA AZONBAN EGYELŐRE MÉG KÉRDÉSES – A LEGUTÓBBI ÉVAD MINDENESETRE 96 RÉSZT ÖLELT FEL, ÍGY JÓ NÉHÁNY RÉSZ VÁR MÉG A RAJONGÓKRA!

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap