Gyász! Most kaptuk a lesújtó hírt Tallós Ritáról - Őszinte Részvétünk

Gyász! Most kaptuk a lesújtó hírt Tallós Ritáról - Őszinte Részvétünk

Nagy változás volt a népszerű humorista életében: „Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam” – Új kapcsolata...

Tallós Rita a napokban jelentette be, hogy férje, Vértes Gábor elhunyt. A színésznő egy közös fotót osztott meg, amelyhez nem írt semmit, csak egy fekete szívet mellékelt hozzá. Ismerősei rögtön tudták, hogy ez mit jelent, és a posztot elárasztották a részvétet nyilvánító hozzászólások.

A színésznő szombaton osztotta meg, hogy imádott férje búcsúztatását a mai napon, délután 13 órakor tartják a Kozma utcai Izraelita temetőben. Tegnap reggel pedig egy Weöres Sándor-idézetet osztott meg az oldalán, mellyel minden bizonnyal férjének üzent.
Tallós Rita és Vértes Gábor kapcsolata nehezen indult, ugyanis a színésznő először fenntartásokkal fogadta a férfi közeledését. Végül azonban mégis egymásba szerettek, ám nem sokkal később egy nehéz időszaknak álltak elébe, amikor Ritánál mellrákot diagnosztizáltak. Szerelme azonban nem hagyta magára, és mindent megtett, hogy segítse őt a gyógyulásban.

"A párom az első pillanattól kezdve tudta, hogy meg­gyógyulok. Ugyanúgy éltünk, mint azelőtt: sportoltunk, szórakoztunk, társaságot fogadtunk, jókat nevettünk. Egy pillanatra sem engedte el a kezemet, és nem hagyta, hogy a betegséggel komolyan foglalkozzak. Aztán három eseménydús év után egy baráti összejövetelen egyszerűen bejelentette, hogy április 26-án elvesz feleségül. Az volt életem egyik legemlékezetesebb napja!" - mesélte tavaly a Storynak a színésznő.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap