Fájdalmas veszteség! Gyászba borult Bunyós Pityu oldala

Fájdalmas veszteség! Gyászba borult Bunyós Pityu oldala

Bunyós Pityu a múlt hétvégén összetört szívvel állt színpadra, mert elveszítette keresztanyukáját. Profizmusának köszönhetően a közönsége ebből semmit sem vett észre. Pénteken, a Facebook-oldalán osztotta meg rajongóival a szomorú hírt.

„Drága Keresztanyu, az én anyukám után ment. Nagyon jóban voltak, szerették egymást, akár csak mi őket. Keresztanyám éppen kórházban volt, amikor anyukám elment, és csak rá pár hónappal tudta ezt meg, amit el sem akart hinni. Keresztanyu fia, a Tibi öcsém két éve ment el, ez bizony nagyon sok volt keresztanyunak, mert gyereket elveszteni nagyon-nagyon fájó dolog. Most már együtt van a két barátnő az angyalokkal. Nyugodjanak békében... Ámen.” – írta posztjában.


A zenész a Metropolnak elárulta, hogy bár nem volt jól a 82 éves idős asszony, mégis nagyon váratlanul érte a halála.

„Nagyon jó kapcsolatban álltunk egymással. Az ő fia, az unokaöcsém és én két nap különbséggel születtünk. Tejtestvérek voltunk, mert keresztanyám nem tudta természetes úton táplálni, így mindkettőnket Anyukám szoptatott. Tibit a Covid vitte el két évvel ezelőtt” – mondta a lapnak.

„A lánya, az unokanővérem vette magához – neki is meghalt a férje a koronavírus következtében –, mert már nem tudta ellátni magát. Leutaztunk Mátészalkára, meglátogattuk édesanyám sírját. Az unokabátyámtól kérdeztem, hogy mi van kereszttel, tőle tudtam meg, hogy nincs jól. A nővérem tanácsolta, menjünk el hozzá, mert lehet, hogy utoljára látom. Így is történt… Viszont jó volt vele találkozni, sokat beszélgettünk, örült nekünk, de folyamatosan panaszkodott, hogy elege van már az életből, mindene fáj, sokat szenved, az utóbbi időben pedig ágyhoz volt kötve. Hazajöttünk, majd rá három napra kaptuk a szomorú hírt: elment – mesélte a mulatós sztár, aki sajnos nem lehetett ott a temetésen.

„Le voltak kötve a műsoraim, így nehéz helyzetbe kerültem. Nagyon szerettem volna ott lenni a búcsúztatóján, de már nem volt mit tennem, nem tudtam lemondani a fellépéseimet."

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap