Most kaptuk a hírt! Eltűnt Bródy János - Részletek:

Most kaptuk a hírt! Eltűnt Bródy János - Részletek:

Egy szülő legnagyobb álma, hogy boldog és sikeres legyen a gyereke. Sajnos, Bródy János ezen álma részben összetört az utóbbi időszakban: Amerikában élő fiát, Dánielt két év börtönre ítélték számítógépes bűncselekmények miatt.

Egy ismerőse szerint a zenészt sokkolta a dolog, és most, hogy kiderült a történet, elbújt a világ elől.

38 éves programozó a 2020. márciusi kirúgása után annyira megharagudott a bankra, amelynél korábban dolgozott, hogy a céges gépéről betört annak rendszerébe, majd letörölt fontos adatokat, aztán a nyomozás során a szövetségi ügynököknek hazudott, amely szintén nem volt jó pont az eljáró hatóságok szemében.
Információink szerint ugyan a család tudott a Bródy Dániel ellen folyó perről, hiszen a férfit két évvel ezelőtt vádolták meg, a rokonok és maga Bródy János is sokkot kapott, amikor kiderült, hogy legidősebb gyermekének 24 hónapra rács mögé kell vonulnia.

Nagyon mélyen van, és ő az a fajta ember, aki ha valamilyen komoly problémája van, elvonul a világ elől és magában próbálja feldolgozni a történteket. Esetleg kiírja magából – árulta el Bródy János egyik ismerőse, aki hozzátette: még a legközelebbi barátok sem tudtak arról, mi történik Bródy Dániellel Amerikában, az énekes teljesen magában tartotta a történetet.

És valóban, ha megnézzük Bródy János elmúlt hónapjait, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, gitáros, zeneszerző, szövegíró élte az addig megszokott életét, adta a koncerteket, részt vett eseményeken, miközben tudta: a fia élete legnehezebb időszaka előtt áll.

A történtek fényében sokat mondó Bródy János december 3-i bejegyzése, amikor a Tábori fények című dalából idézett a Facebook-oldalán. „És itt állok én most a fiam előtt, és úgy érzem, tudnia kell, hogy lesznek még rohadtul nehéz idők” – írta Bródy, aki amióta a magyar sajtóban megjelent a fia ítéletének híre, teljesen elbújt a világ elől. Senkinek nem veszi fel a telefont, nem lehet elérni, gyakorlatilag elzárkózik mindenkitől. A legenda hétfőn este azonban megtörte a csendet, hiszen egy újabb beszédes dalrészletet tett ki az oldalára.

Szelíd legyél, derűs és hallgatag, és bölcs mosollyal tűrd, ha bántanak. Legyél folyó, s ha támad majd a tél, páncélod lesz, kemény és hófehér…” – így hangzanak a Ne várd a májust című slágerből kölcsönzött szavak, amelyek szintén arra engednek következtetni, hogy Bródy Jánosnak jelenleg szüksége is van a lelki támogatásra, amelyet kitartó, több évtizedes rajongótáborától meg is kap.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap