Kiderült miért nem válik Tóth Gabi és Krausz Gábor - ITT az oka:

Kiderült miért nem válik Tóth Gabi és Krausz Gábor - ITT az oka:

Négy hónappal a szakítás után papíron még mindig házas Krausz Gábor és Tóth Gabi.

A Dancing with the Stars első férfi győztese és az énekesnő kapcsolatának ugyan augusztus 9-én a nyilvánosság előtt is vége szakadt, miután a sztárséf egy közleményben tudatta, hogy hat év után külön utakon folytatják az életüket; a Blikk úgy tudja, a jogi ügyeiket nem zárták le, azaz még nem váltak el.

Hiába találta meg a boldogságot Tóth Gabi egy új férfi, Papp Máté Bence táncos oldalán, majd kezdett új életet Krausz Gábor is, a Blikk információi szerint a válópert még nem indították el. Erre utalhat az is, hogy az interneten elérhető nyilvános céges adatbázisban Tóth Gabi az egyéni vállalkozásában még a házas nevével szerepel.
De vajon mi az oka annak, hogy a gyors lezárás helyett ezt az utat választották? Gabit a lap nem érte el, Gábor pedig egy üzenetben annyit írt, hogy erre a kérdésre nem tud válaszolni, ám az egykori szerelmesek környezetéből egyszerű magyarázatot kaptak: MÉG NEM VOLT IDEJÜK EZZEL FOGLALKOZNI.

Az első hetekben, amikor kiderült, hogy vége a házasságuknak, túl sok volt a fájdalom és az indulat ahhoz, hogy bármit higgadtan, mélyebben meg lehessen beszélni.

Az egyértelmű volt, hogyA KÖZÖS KISLÁNYUK NEVELÉSÉT ILLETŐEN KELL MINDENEKELŐTT MEGEGYEZNIÜK,hiszen Gábornak és Gabinak is az volt a legfontosabb, hogy Hanni a lehető legkevésbé sérüljön az új helyzet miatt – magyarázta a lap informátora, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy nem sokkal ezután derült ki, Krausz Gábor Mikes Anna oldalán elindul a TV2 táncos műsorában; illetve – amint azt később nyilvánosságra hozta – , hogy EGY REMEK KÜLFÖLDI MUNKALEHETŐSÉGET IS KAPOTT, ÍGY A KÉT ÚJ FELADAT MINDEN IDEJÉT LEKÖTÖTTE.Gabi pedig a fellépései mellett a Sztárban sztár leszek! múlt hét végén befejeződött évadára koncentrált.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap