Meghúzta a határt a Tesco – Itt az áruházlánc nagy bejelentése

Meghúzta a határt a Tesco – Itt az áruházlánc nagy bejelentése

Az ünnepi szezonban az élelmiszer-üzletláncok különböző nyitvatartási időkkel készülnek, hogy a vásárlóknak megfeleljenek és lehetővé tegyék az utolsó pillanatos bevásárlásokat.

Azonban néhány nagyobb áruházlánc, köztük a Penny, a Lidl és a Spar december 24-én zárva tartja üzleteit, így érdemes időben tervezni a karácsonyi bevásárlást.

Az Auchan üzletei kivétel nélkül délig tartanak nyitva december 24-én, és az áruházlánc kiemelte, hogy az ünnepek előtt sok vásárlónak lehet szüksége valamire, és szeretnének mindenkit kiszolgálni.
Az Auchan ezzel a hozzáállással igyekszik segíteni azokat, akik még az utolsó pillanatban is szeretnének bevásárolni, különösen azokat, akik hosszú munkaidő után december 23-án készülnek a karácsonyi ünnepekre.

A Tesco is hasonló módon választotta meg nyitvatartási rendjét december 24-én. A nagyobb vásárlói igényekhez alkalmazkodva, a Tesco déli 12 óráig várja vásárlóit ezen a napon.

A cég kiemelte, hogy sokan élnek az utolsó pillanatos vásárlás lehetőségével, különösen azok, akik hosszabbított munkaidőben dolgoznak december 23-án. A Tesco emellett hangsúlyozta, hogy a munkatársak igényeit is figyelembe veszik, lehetőséget biztosítva számukra arra, hogy jelezzék, mely napokon vagy napszakokban nem tudnak műszakot vállalni, és ennek fényében készítik el a december 24-i munkabeosztást.

A bevásárlóközpontokban működő üzletek december 24-i nyitvatartása azonban függ a bérlőktől is. A Tesco kiemelte, hogy bérleti szerződéseik kötelezik őket a nyitva tartásra, és saját tulajdonú ingatlanjaikban, ahol a kis- és középvállalkozó bérlőik üzletsort üzemeltetnek, a több száz bérlőjük iránti felelősség miatt fontos, hogy az üzletek nyitva legyenek és működjenek az ünnepi időszakban.

Az ünnepi vásárlási szezon utolsó pillanataiban az élelmiszer-üzletláncok rugalmas nyitvatartási időkkel és kivételes szolgáltatásokkal állnak a vásárlók rendelkezésére, hogy segítsék a karácsonyi készülődést és az utolsó perces ajándékvásárlásokat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap