Itt a felvétel a boldog napról! Már meg is volt az esküvő! Káprázatos volt Mikes Anna

Itt a felvétel a boldog napról! Már meg is volt az esküvő! Káprázatos volt Mikes Anna

Egy héttel a Dancing with the Stars vége (és nem mellesleg megnyerése) után még mindig Mikes Anna-Krausz Gábor lázban él az ország, hiszen rengetegen összeboronálták őket, ahogyan annak idején Tóth Andrit Andrei Mangrával.

Anna és Gábor sejtelmes nyilatkozatai pedig csak olaj volt a tűzre, hiszen nem erősítették meg, de nem is cáfolták a szerelmükre vonatkozó állításokat.

Amikor pedig a rajongók egy gyűrűt szúrtak ki Anna ujján, még inkább beindult a pletyka. Mellettük és ellenük is. Többen elkezdték fejtegetni ugyanis, hogy a gyűrű, amelyet Anna mindig visel talán egy eljegyzési gyűrű, azonban tekintve mennyi ideje ismeri Gábort, ha ez valóban az, akkor azt vélhetően egy másik férfitól kapta. Ha igen, kitől?
Videón a képzeletbeli esküvő Nem tudni. Azt azonban megmutathatjuk, milyen gyönyörű volt Anna menyasszonyi ruhájában, ugyanis egy reklám kedvéért ebbe a meseszép esküvői ruhába bújt. Partnere is volt a képzeletbeli nászhoz, nem kisebb nevek kísérték őt, mint a szintén táncos Andrei Mangra és a szakmabeli Lucas Molina Gazcon.

A felvételt, amely láttán gyakorlatilag tátva maradt a szád:Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap