Hatalmas a változás Krausz Gábor életében - Friss kapcsolatáról mesélt

Hatalmas a változás Krausz Gábor életében - Friss kapcsolatáról mesélt

Krausz Gábor életébe a lehető legjobb alkalommal érkezett a Dancing with the Stars. Tönkre ment kapcsolata Tóth Gabival, majd érkezett egy másik hölgy, akivel nem engedik el egymást kezét.

A műsor alatt a nézők is a szívükbe zárták a végül győztes táncost, aki Mikes Anna oldalán lett igazán teljes

- Amikor kimondták, hogy bejutottunk a döntőbe, nagy kő esett le a szívünkről. Amikor mentünk fel a lépcsőn, Anna testével takartam az arcomat, hogy ne látszódjanak a könnyeim – mesélte Gábor a Storynak.
A műsor alatt Ördög Nóri megjegyezte: habár ő nem spirituális beállítottságú, biztos abban, hogy a DWTS és partnere, Mikes Anna a legjobbkor jött Gábor életében.

- Nórinak nincs mindig igaza, de most abszolút az volt. Nem titok, hogy nyáron milyen rossz lelkiállapotban voltam. Ha összehasonlítom, hogyan éreztem magam akkor, és hogy érzem magam most, akkor ég és föld a különbség, és ezt Annának köszönhetem. Az ő odaadása, törődése, végtelen türelme, kedvessége vezetett végig ezen a nehéz úton. Egy pillanatra sem engedte el a kezem.

Valószínűleg a műsor készítői is tisztában voltak vele, hogy az én lelkiállapotomban és az én tánctudásommal ő a legjobb választás, amikor összeraktak minket. Nem véletlenül profi szakemberek.

Nekem Annára volt szükségem – mondta a séf.

Már a műsor sajtótájékoztatóján is összeboronáltak bennünket. Ez nem zavar minket. Amikor elvállaltuk a szereplést, pontosan tudtuk, hogy ez ezzel jár.

Kapcsolatukról Mikes Anna is őszintén beszélt.

Általában sokat szoktam beszélni, de ezt most nagyon tömören meg tudom fogalmazni: egy lelki síkon vagyunk Gáborral, a személyiségünk nagyon passzol egymáshoz – mondta a táncosnő.

- Mindketten őszinte emberek vagyunk, mindketten sok mindenen keresztülmentünk már, ezért aztán értjük egymást, semmit sem kell órákig magyaráznunk a másiknak. Egész életemben versenyeztem, így aztán nem mondhatom, hogy nem számít az eredmény. Ez az évad azonban sok mindenben más számomra, mint az eddigiek. Talán éppen attól voltunk sikeresek Gáborral, hogy mindig csak a következő feladatra koncentráltunk.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap