Együtt vannak? ÍGY romantikázik Krausz Gábor és Mikes Anna Ausztriában

Együtt vannak? ÍGY romantikázik Krausz Gábor és Mikes Anna Ausztriában

Hetek óta találgatják, mi lehet köztük, és most...

Óriási az érdeklődés Krausz Gábor és Mikes Anna iránt, rengetegen drukkolnak azért, hogy a táncparkett után a való életben is párt alkossanak. Ezt ők eddig nem cáfolták, de nem is erősítették meg, csupán sejtelmes mosoly és mondatok hangoztak el, semmi több.

Ám lehet, hogy Mikes Anna most egy lépéssel tovább ment: egy romantikus randizásra tökéletes helyszínül szolgáló ausztriai hotelből, illetve annak bárjából jelentkezett be.

Ez nem lehet véletlen!
Anna az Instagramon 24 óráig elérhető történetében előbb egy autópályáról, majd a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból videózott. Talán véletlen lenne, hogy Krausz Gábort új munkája éppen egy ausztriai szállodalánchoz köti?
A barátok szerint Gábor és Anna között több lehet, mint barátság, de egyelőre ők maguk sem tudják, hogy a „kémián túl” lehet-e több kettejük szépen alakuló kapcsolatából - írja a Blikk.

A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat.

Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz – árulta el a Blikknek Krausz Gábor egyik közeli ismerőse, aki szerint megnehezíti számukra a dolgot az, hogy mindenki arra vár, végre nyilvánosan is vállalják az érzelmeiket.

– Kifejezetten jól jött nekik, hogy Gábornak hetente akár több napot is Ausztriában kell töltenie, amely ugyan munka, de közben egy picit el tudnak bújni a világ elől és kettesben kitalálni, hogyan tovább – súgta meg a Blikknek az ismerős.


Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap