Elképesztő mit reagált Mikes Anna Krausz Gábor fotójához - EZT látni kell

Elképesztő mit reagált Mikes Anna Krausz Gábor fotójához - EZT látni kell

Krausz Gábor egy szebb, napsütésben gazdag 2024-et remél a nehezebb, viharverte 2023 után - derül a Dancing with the Stars nyertesének legújabb Instagram posztjából.

„23⛈️🌧️☁️⛅️⛅️🌤️☀️24” - írta Krausz Gábor posztjához, amelyhez Mikes Anna is kommentelt három darab tűz emojit. Úgy tűnik, hogy a TV2 sztárjai a műsor vége ellenére sem engedik el egymás támogatását - a rajongók legnagyobb örömére, ugyanis ők titkon bíznak benne, hogy több van köztük, mint egyszerű barátság.
Krausz Gábor terápiája a Dancing with the Stars volt
„Azt gondoltam, hogy egy jó terápia lesz, ami elvonja a figyelmem a napi problémákról, a munkán kívüli időmet pedig leköti. Így is lett” - nyilatkozta a GLAMOUR magazinnak Dancing with the Stars műsorról Krausz Gábor. „Mindig is kíváncsi voltam rá, alkalmas vagyok-e erre. A korábbi adásokban is szerepeltek olyan versenyzők, akik botlábúnak tartották magukat, mégis mindent ügyesen megoldottak, és jól jöttek ki az egész műsorban való szereplésből. Akiket ismertem, egyöntetűen úgy összegezték a versenyt, hogy egy fantasztikus utazás volt egy új, izgalmas területen, és nem, bánták meg, hogy elvállalták. Nem csak ők, a zsűriből Ördög Nóri is szívből biztatott. Végül nem volt kérdés, hogy belevágok.”

„Az első élő adás után éjszaka húsz-harminc alkalommal néztem vissza a produkciónkat, egyszerűen nem fogta fel az agyam, hogy az a csávó a képernyőn én vagyok. Fura volt, nem gondoltam, hogy meg tudom csinálni. Az elmúlt hónapokban nagyon sok olyan dolgot győztem le magamban, amitől világ életemben rettegtem: élő adásban táncolok, nem improvizálok, hanem egy betanult koreográfiát adok elő. Az a szerencsém, hogy stresszhelyzetben nagyon tudok összpontosítani.”

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap