Decemberben négy csillagjegy milliomossá válik - Ők azok

Decemberben négy csillagjegy milliomossá válik - Ők azok

December a vártnál jobb hónap lesz, mindenkire rá is fér egy kis könnyítés. Pénzügyek területén is változásokat hoz ez a hónap, ennek a négy csillagjegynek pedig igen nagy összeg üti a markát. Te közéjük tartozol?

Bika
Pénzügyek területén arra vigyázz csak, hogy az ünnepek miatt ne szállj el. Bár a bevételeid növekednek, és a pénztárcád is tele lesz ebben a hónapban, de ne szórd szét drága holmikra. Ezen felül pedig élvezd ki ezt a hónapot, mert egy percig sem lesz gondod. Helyére áll a bőség az életedben. Miután lesz mit a tejbe aprítanod, ideje a rászorulóknak is adni belőle. Szeretsz adakozni, figyelj a szíved hangjára, belső vezetődre, hogy hová is teszed a pénzed.
Ikrek 
Fortuna osztogatja neked a lehetőségeket, hogy több pénzhez juthass, mint eddig. Még az is belefér a decemberbe, hogy egy kicsit kockáztass, mert tuti bejön a tipped. Bár szeretsz egyszerre több dologba is belekezdeni, most fókuszálj a számodra is fontos dolgokra. Minden pénz, amire még az év végén számítasz be fog folyni. Ne aggódj, azon, hogy a munkádat teljesen kifizetik-e. Az égiek támogatnak most ezen a téren. A bankszámládon lévő összeg jó érzéssel tölt majd el.

Nyilas
Ez a hónap nagyon sok jóval kecsegtet, és a karriered, munkád mellett az anyagiakra sem lesz panaszod. A hónap egyik nagy nyertese vagy. Valódi pénzügyi emelkedésre számíthatsz, végre vége a bizonytalanságnak. Nagy valószínűséggel előléptetnek még idén, és az év végi jutalom sem marad el. Légy hálás az életnek, és természetesen magadnak, hogy bíztál abban, hogy a dolgok jóra fordulnak.

Vízöntő
Igen szerencsés hónap számodra a december. Vár rád a bőség, nem várt pénz pottyan az öledbe. Vegyél egy kaparós sorsjegyet, akár az év utolsó napján is, amikor a Jupiter egyenesbe fordul. De addig is érnek meglepetések, a fizetésed emelkedik, a kedved is jobb lesz. Vigyázz a túlzásokkal, annyi a sikered titka. Ha szívednek kedves ajánlatot kapsz, bátran fogadd el. A munkádban, karrieredben most nincs határ, végre kiteljesedhetsz. A pénzre tekints úgy, mint befektetett energiáid gyümölcsére. Tudd, hogy megérdemled.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap