EBBEN a pillanatban érkezett! Nagy a baj! Rossz hírt közöltek az RTL műsorvezetőjéről

EBBEN a pillanatban érkezett! Nagy a baj! Rossz hírt közöltek az RTL műsorvezetőjéről

Az RTL fiatal műsorvezetőjéért, Szomjas Jennierért aggódnak a rajongók. Egyre kevesebb fotót osztott meg magáról a közösségi médiában, és most a 24 óráig látható Instagram-sztorijából minden tisztán látszik. A csinos műsorvezetőről kiderült, hogy komoly dolog húzódik meg a háttérben, éppen most műtötték.

Lady Szomjast megműtötték

Lady Szomjas kérdezz-feleleket indított a korlátozott ideig látható Instagram-sztorijában, és ott válaszolt az egyik követőjének, amikor ezt a kérdést kapta tőle:

"Hogy vagy? Azóta jobban vagy?"

"1. Nap amióta megműtötték az ínyemet (Ínykorrekciós műtét)

TAPASZTALATOK
A pofim hatalmas, úgy fel van dagadva nagyon vicces látvány. Az evés nehezebben megy de nem annyira, mint például amikor a bölcsességfogamat húzták ki. Az rosszabb volt. Most csak szimplán kisebb darabokban eszem meg az ételt ami lehetőleg valami könnyebben rágható és puha. Érzem azért, hogy van egy vágás az ínyemen ami miatt a hirtelen mozdulatokat most inkább kihagynám és a lehető éegtöbbet pihenek. A legnehezebb kihívás azonban nem más, mint hogy : NEM LEHET NEVETNI/MOSOLYOGNI! Fáj ha mosolygok 😅Sors iróniája... Holnap folyt köv🫶"



Jobbulást kívánunk!

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap