Brutális balesetet szenvedett hajnalban és életét vesztette a közismert milliárdos - ÍME

Brutális balesetet szenvedett hajnalban és életét vesztette a közismert milliárdos - ÍME

A 16 éves Stella Grace Bright azonnal szörnyethalt, amikor balesetet szenvedett Porschéjával hajnali 3:20-kor, közel a családi birtokhoz az észak-karolinai Norman-tó közelében. A Lowe's tulajdonosának a lánya száguldozott a sportautóval, de elvesztette uralmát a kocsi felett és sziklafalnak csapódott. Az autóban rajta kívül még másik két tinédzser is ült, őket súlyos állapotban szállították kórházba. A sérültek személyét nem hozták nyilvánosságra. Annyit lehet tudni, hogy az egyikük a Porsche hátuljában ült, annak ellenére, hogy ez egy kétszemélyes sportautó. Bright és az anyósülésen ülő személy is be volt kötve.

„Nem tudom, hogyan fogok még egy napot megélni nélküled, mert te jelentetted számomra a világot, és még mindig ezt teszed. Nem érdemled meg, hogy ilyen hamar elmenj, tényleg nem. Minden percben rád gondolok, és tudom, hogy azt akarod, hogy boldog legyek, de csak miattad lehetek az” – írta a közösségi oldalain Olivia, Stella Grace ikertestvére. A Porsche állítólag nem Stella, hanem a szülei nevén volt, egyelőre még nyomoznak az ügyben, hogy kölcsönadták-e neki egyáltalán.
A lány apja a Lowe's kiskereskedelmi hálózat alelnöke, amely lakásfelújításokra szakosodott. Milliárdos vagyonnal rendelkeznek. Stella anyjának, Teresának ajándékkészítő vállalkozása van, és rendszeresen tett közzé fotókat lányairól és lenyűgöző otthonukról az interneten. A család eredetileg a Csendes-óceán északnyugati vidékéről származik.

Stella legjobb barátja, Jocelyn Carroll az Instagramon megosztotta emlékeit a tinédzserrel kapcsolatban, és azt mondta: „Nyugodjon békében a legjobb barátom az egész univerzumban. Szavakkal lehetetlen leírni, milyen hálás vagyok, hogy megismertelek, és hogy az életed része lehettem. Olyan csodálatos és gondoskodó, kedves és tehetséges voltál, és olyan gyönyörű lelked volt. Mindig tudtad, hogyan kell mosolyt csalni bárki arcára... te voltál a legjobb nővérem, akit sosem kaptam, és nagyon hiányzol. Nagyon sajnálom, hogy el kell búcsúznom tőled".
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap