Ennyi volt Kasza Tibi műsorából, a TV2 azonnal leveszi a Szerencsekereket a képernyőről - ITT vannak a részletek

Ennyi volt Kasza Tibi műsorából, a TV2 azonnal leveszi a Szerencsekereket a képernyőről - ITT vannak a részletek

December 6-án debütált a Szerencsekerék 5. évadja a TV2-n, de nem igen hozott komoly nézettséget, ami két dologra enged következtetni. A nézők vagy nem szereztek tudomást arról, hogy Kasza Tibi műsora így hirtelen, ráadásul a hét közepén fog visszatérni a képernyőre, vagy annyira hidegen hagy már mindenkit ez az elbohóckodott showműsor, hogy inkább A mi kis falunk ismétlését nézték az RTL-en, vagy válogattak valamelyik streamingszolgáltató kínálatából.

A Szerencsekerék 5. évadjának első adásai olyannyira kiestek a nézettségi topmezőnyből, hogy még a 10 legnézettebb műsor közé sem fért fel. Lehet azóta még több nézőt veszített a produkció, főleg miután Opitz Barbi sikeresen lejáratta magát egy 1. osztályos tananyaggal.
A nézői visszajelzéseket és a csalódáskeltő nézettségi adatokat a TV2-nél is látják, de annyira nem hatja meg őket, mert Kasza Tibi műsora az újévben is folytatódik, de a szilveszter sem marad nélküle.

Igaz, egy nagyon rövid időre véget ér, mert bár néhány napja még úgy állt a hivatalos műsorújságban, hogy újév első napjain nem lesz Szerencsekerék, csak a Taxi-filmeket fogja hétköznap esténként adni a csatorna, most úgy látszik, meggondolták magukat, ugyanis ma már az áll a műsorukban, hogy január 1-jétől ismét jön az ország legpörgősebb showja.

Ez azt jelenti, hogy egyedül két ünnep között nem lesz Szerencsekerék, karácsony előtt az utolsó adást péntek este láthatjuk, majd december 31-én egy szilveszteri különkiadással fog visszatérni. Addig csak a Farm VIP lesz műsoron a TV2 kiemelt produkciói közül.

MEGMUTATJUK, MELY NAPOKON HOGYAN ADJÁK MAJD A SZERENCSEKEREKET, MERT ELÉG KUSZA AZ EGÉSZ:

December 31., vasárnap, 19:50 – Szerencsekerék szilveszteri különkiadás
Január 1., hétfő, 18:45 – Szerencsekerék 5. évad 1. adás (ismétlés)
Január 2., kedd, 19:55 – Szerencsekerék 5. évad 12. adás
Január 3., szerda, 19:55 – Szerencsekerék 5. évad 13. adás
Január 4., csütörtök, 19:55 – Szerencsekerék 5. évad 17. adás
Január 5., péntek, 19:55 – Szerencsekerék 5. évad 5. adás (ismétlés)

Azt nem tudni, hogy a TV2 miért fog ismétlést adni már január 1-jén, de még kevésbé érthető, hogy január 5-én mi indokolja azt, hogy egy korábbi adást tűznek újra műsorra.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap