Elhagyják az országot Rubint Rékáék és idén már vissza se jönnek - Nem hiszed el hova mennek...ÍME

Elhagyják az országot Rubint Rékáék és idén már vissza se jönnek - Nem hiszed el hova mennek...ÍME

Rubint Réka és a családja hamarosan elhagyják Magyarországot, hogy egy titokzatos hely felé vegyék az irányt. Az anyuka elárulta: 2024-ig vissza sem térnek.

Rubint Réka ki se látszott a rengeteg munkából és tennivalóból egész évben, ezért szinte csak akkor utazott el valahová, amikor edzést tartott vagy táboroztatott. Egy pár napos kiruccanáson utoljára Athénban voltak, mert ott ünnepelték a fia, Schobert Norbika 18. szülinapját. Az egész család akkor nem tartott velük, amit az édesanya nagyon fájlalt, így elhatározta, hogy az év végén egy hosszabb nyaralásra mennek mind az öten.
A fitneszlady már be is pakolta az óriási bőröndjét az útra, majd hatalmas mosollyal tudatta a közösségi oldalán, hogy csak jövőre térnek vissza. Azt azonban nem árulta el, hova mennek, de a strandruhákból és a kalapból arra lehet következtetni, hogy ismét egy egzotikus helyre.

„Idén nyáron - amikor életem talán legnagyobb tanításának kapujában álltam – hoztam/hoztunk egy döntést: karácsony előtt elutazunk, aztán csak januárban jövünk vissza… NEM tábor, nem munka, csak a Család és csak a Barátok. Hogy mikor volt ilyen? Régen! Boldog vagyok, nagyon boldog, hogy megléptem ezt a lépést, és ígérem, 2024-ben egy BRUTÁL turbó, energiával feltöltött Réka tér vissza hozzátok! De ne aggódjatok, nem hagylak magatokra! Addig is itt leszek és heti rendszerességgel jövök élő edzésekkel...” – olvasható a Facebook-posztjában, amihez hozzáfűzte: ha tetszik nekik a helyszín, tábort is szervez majd oda.Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap