Döbbenet! Kutyalánctól fulladhatott meg az 1 éves Danika - Megrázó részletek ITT:

Döbbenet! Kutyalánctól fulladhatott meg az 1 éves Danika - Megrázó részletek ITT:

Még július közepén találták holtan egy egyéves kisfiút Tömörkényen. A gyerek halála kapcsán a hírek szerint most az édesanyját hallgatták ki gyanúsítottként.

Gyanúsítottként hallgatták ki annak az egyéves kisfiúnak az anyját, akinek július közepén találták meg a holttestét egy tömörkényi családi háznak az udvarán – tudta meg a 24.hu.

Többen is azt nyilatkozták, hogy az édesanya rendszeresen nem figyelt oda a fiára.

Danika valószínűleg kiszökhetett az udvarra, ahol a kutyával játszhatott, s futkározás közben a nyaka köré tekeredett a kutyalánc, ami végül a halálát okozhatta.
Később kiderült, hogy az édesanyát nem is nagyon látták a háznál a tragédia óta.

Úgy tudjuk, Dani azonnal kidobta Alexandrát, rögvest szakított vele a történtek után. Mivel nem nagyon láttuk, szerintünk elküldhette otthonról, még a háztól is. Nem csodálom, teljesen összetört - nyilatkozta korábban a család egyik ismerőse.

Balázs Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense a 24.hu tragédiával kapcsolatos megkeresésére most azt mondta, hogy gyanúsítottként hallgattak ki egy főt a bűncselekménnyel kapcsolatban, de mivel folyamatban van a nyomozás, ezért ennél bővebb információ jelenleg az ügyben nem adható.

A lap megkereste a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészséget is, hogy megtudják, mi okozta pontosan az egyéves kisfiú halálát az orvos szakértő véleménye szerint.

A folyamatban levő nyomozásnak továbbra is feladata a tényállás tisztázása, így a halál okának megállapítása és a felelősség pontos tisztázása végett szakértői és egyéb bizonyítás is folyamatban van még - válaszolta a lapnak Szanka Ferenc csoportvezető ügyész.

Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap